Masgabana is opgericht in 2003 door Antonio Carreras Llobpart en Jose Maria Soler Gabana met als visie het produceren van handige en innovatieve producten voor planten.

We richten ons in het bedrijf op de planten - en decoratiesector en verkopen aan groothandels en retailers. Onze producten zijn te vinden in verschillende tuincentra, bloemenzaken en decoratiewinkels.

We zijn gevesitigd in het centrum van Barcelona (Spanje) in Calle Bruc 87.
Hiervandaan worden de producten geleverd  aan onze klanten over heel Europa.
We zijn continu opzoek naar innovatieve producten en manieren om de bestaande producten te verbeteren. We streven er dan ook naar om zo veel mogelijk informatie in te winnen bij experts en consumenten. Met dit in ons achterhoofd leggen we de kernwaarde van een product vast en schakelen we de hulp in van een bekende industriele designer die met het idee aan de slag gaat. Het concept van de designer wordt door ons kritisch beoordeeld en waar nodig verbetert. Hierna beginnen we aan de productie van de prototypes waarmee we het product uittesten op de markt.

Uiteindelijk als het product aanslaat beginnen we met de productie.
Alleen de beste transport bedrijven worden door ons geslecteerd wat garandeerd dat de producten compleet en snel kunnen worden geleverd.